Domenii .EU, .IN si .BIZ la 15 lei/an

Inregistreaza acum un domeniu .EU ,.IN sau .BIZ la numai 15 lei In luna aprilie 2014 , de Paste Hostlabor.Com va ofera o promotie la inregistrarea domeniilor .Eu, .BIZ si .IN cu numai 15 lei/an. Rezerva acum un domeniu  si poti plati prin SMS, Paypal, Card Online, Moneybookers,SMS sau banca . Toate domeniile se inregistreaza pe numele ... Continuare »

14th Apr 2014
Promotie inregistrare domenii .INFO

Inregistreaza acum un domeniu .INFO cu numai 18 lei/an. In luna septembrie 2012 Hostlabor.Com va ofera o promotie la inregistrarea domeniilor .ORG cu numai 18 lei/an. Rezerva acum un domeniu .ORG si poti plati prin SMS, Paypal, Card Online, Moneybookers sau banca . Toate domeniile se inregistreaza pe numele clientilor si activarea se face ... Continuare »

1st Sep 2012
Promotie domenii .ORG

Inregistreaza acum un domeniu .org cu numai 18 lei/an.In luna iulie si august 2012 Hostlabor.Com va ofera o promotie la inregistrarea domeniilor .ORG cu numai 18 lei/an. Rezerva acum un domeniu .ORG si poti plati prin SMS, Paypal, Card Online, Moneybookers sau banca . Toate domeniile se inregistreaza pe numele clientilor si activarea se face ... Continuare »

6th Jul 2012
Plata Card Online

Astazi 21 februarie 2012 am relansat plata serviciilor de gazduire web ,inregistrare domenii ,radio, vps si licente , prin card online . Serviciul este implementat prin platforma Mobilpay si se face intr-un mediu total securizat. Datele cardului se introduc pe platforma Mobilpay unde se si confirma realizarea cu succes a platii. Prin plata cu ... Continuare »

21st Feb 2012
Domenii .RO cu plata anual - 45 lei/an

In octombrie 2011 am lansat inregistrarea anuala a domeniilor .Ro exact pe principiul unui domeniu international (.com. .eu, etc.) Domeniile .Ro cu plata anual se inregistreaza pe numele clientului care este unic detinator al domeniului.Va exista posibilitatea de transfer a acestor domenii in mod gratuit intre clientii Hostlabor.Com. Deasemenea ... Continuare »

11th Oct 2011
Inregistrare Domenii .EU - 7 lei

Inregistrare Domenii .EU - 7 lei 01/12/2010 19:47 In luna august 2011 ai domenii .EU la pretul promotional de 7 Lei.Inregistrare instant si diverse modalitati de plata : Paypal,SMS , Moneybookers, Banca . Cu fiecare domeniu primesti gratuit : - Administrare Nameservere - Administrare DNS - Nameservere Private - Redirectionare Email - ... Continuare »

1st Aug 2011
Plateste prin Paypal si ai 15% reducere

Mai simplu ,mai rapid , mai sigur si bineinteles mai ieftin . Pentru orice comanda de gazduire domenii , radio sau VPS iti oferim o reducere de 15% daca plata serviciilor se face folosind procesatorul Paypal. Mai mult , serviciile se activeaza instant. Ne dorim in acest fel sa promovam utilizarea celui mai rapid si sigur procesator de plati : ... Continuare »

11th Jul 2011
VPS Configurator - Iunie 2011

Am lansat VPS Configurator - FLEXI VPS Acum ai posibilitatea sa iti confingurezi propriul VPS cu resursele de care ai nevoie. Iti oferim flexibilitate maxima prin noul configurator de VPS : tu decizi cat RAM , cate IP-uri alocate, cata banda internet alocata si ce sistem de operare doresti. Mai mult ai acces permanent la VPS -ul tau atat din ... Continuare »

4th Jun 2011
Servere Radio Germania

In data de 22 aprilie 2011 am lansat posibilitatea de a achizitiona servere radio hostate in datacenter Germania. Avantajele acestor servere radio : peering mai bun cu tarile din Europa - Spania, Italia,Franta,Grecia dar si cu orice alte tari din lume. Mai multi ascultatori din afara tarii si calitate mai buna pentru ascultatorii ... Continuare »

22nd Apr 2011
Inregistrare Domenii .IN - 12 RON

In luna aprilie va oferim domenii .IN la un pret accesibil tuturor - 12 Ron pentru primul an. Iti doresti un domeniu .IN ? Profita acum de oferta noastra si inregistreaza instant un domeniu pe numele tau. Multiple modalitati de plata : Paypal, Moneybookers , SMS . Pentru inregistrare acceseaza : Inregistrare domenii Hostlabor.Com - Gazduire ... Continuare »

10th Apr 2011

Powered by WHMCompleteSolution