Noutăți Ultimele anunțuri de la HostLabor

Apr 14th Domenii .EU, .IN si .BIZ la 15 lei/an

Inregistreaza acum un domeniu .EU ,.IN sau .BIZ la numai 15 lei In luna aprilie 2014 , de Paste Hostlabor.Com va ofera o promotie la inregistrarea domeniilor .Eu, .BIZ si .IN cu numai 15 lei/an. Rezerva acum un domeniu  si poti plati prin SMS, Paypal, Card Online, Moneybookers,SMS sau banca . Toate domeniile se inregistreaza pe numele ... Continuare »

Sep 1st Promotie inregistrare domenii .INFO

Inregistreaza acum un domeniu .INFO cu numai 18 lei/an. In luna septembrie 2012 Hostlabor.Com va ofera o promotie la inregistrarea domeniilor .ORG cu numai 18 lei/an. Rezerva acum un domeniu .ORG si poti plati prin SMS, Paypal, Card Online, Moneybookers sau banca . Toate domeniile se inregistreaza pe numele clientilor si activarea se face ... Continuare »

Jul 6th Promotie domenii .ORG

Inregistreaza acum un domeniu .org cu numai 18 lei/an.In luna iulie si august 2012 Hostlabor.Com va ofera o promotie la inregistrarea domeniilor .ORG cu numai 18 lei/an. Rezerva acum un domeniu .ORG si poti plati prin SMS, Paypal, Card Online, Moneybookers sau banca . Toate domeniile se inregistreaza pe numele clientilor si activarea se face ... Continuare »

Feb 21st Plata Card Online

Astazi 21 februarie 2012 am relansat plata serviciilor de gazduire web ,inregistrare domenii ,radio, vps si licente , prin card online . Serviciul este implementat prin platforma Mobilpay si se face intr-un mediu total securizat. Datele cardului se introduc pe platforma Mobilpay unde se si confirma realizarea cu succes a platii. Prin plata cu ... Continuare »

Oct 11th Domenii .RO cu plata anual - 45 lei/an

In octombrie 2011 am lansat inregistrarea anuala a domeniilor .Ro exact pe principiul unui domeniu international (.com. .eu, etc.) Domeniile .Ro cu plata anual se inregistreaza pe numele clientului care este unic detinator al domeniului.Va exista posibilitatea de transfer a acestor domenii in mod gratuit intre clientii Hostlabor.Com. Deasemenea ... Continuare »

Aug 1st Inregistrare Domenii .EU - 7 lei

Inregistrare Domenii .EU - 7 lei 01/12/2010 19:47 In luna august 2011 ai domenii .EU la pretul promotional de 7 Lei.Inregistrare instant si diverse modalitati de plata : Paypal,SMS , Moneybookers, Banca . Cu fiecare domeniu primesti gratuit : - Administrare Nameservere - Administrare DNS - Nameservere Private - Redirectionare Email - ... Continuare »

Jul 11th Plateste prin Paypal si ai 15% reducere

Mai simplu ,mai rapid , mai sigur si bineinteles mai ieftin . Pentru orice comanda de gazduire domenii , radio sau VPS iti oferim o reducere de 15% daca plata serviciilor se face folosind procesatorul Paypal. Mai mult , serviciile se activeaza instant. Ne dorim in acest fel sa promovam utilizarea celui mai rapid si sigur procesator de plati : ... Continuare »

Jun 4th VPS Configurator - Iunie 2011

Am lansat VPS Configurator - FLEXI VPS Acum ai posibilitatea sa iti confingurezi propriul VPS cu resursele de care ai nevoie. Iti oferim flexibilitate maxima prin noul configurator de VPS : tu decizi cat RAM , cate IP-uri alocate, cata banda internet alocata si ce sistem de operare doresti. Mai mult ai acces permanent la VPS -ul tau atat din ... Continuare »

Apr 22nd Servere Radio Germania

In data de 22 aprilie 2011 am lansat posibilitatea de a achizitiona servere radio hostate in datacenter Germania. Avantajele acestor servere radio : peering mai bun cu tarile din Europa - Spania, Italia,Franta,Grecia dar si cu orice alte tari din lume. Mai multi ascultatori din afara tarii si calitate mai buna pentru ascultatorii ... Continuare »

Apr 10th Inregistrare Domenii .IN - 12 RON

In luna aprilie va oferim domenii .IN la un pret accesibil tuturor - 12 Ron pentru primul an. Iti doresti un domeniu .IN ? Profita acum de oferta noastra si inregistreaza instant un domeniu pe numele tau. Multiple modalitati de plata : Paypal, Moneybookers , SMS . Pentru inregistrare acceseaza : Inregistrare domenii Hostlabor.Com - Gazduire ... Continuare »

Powered by WHMCompleteSolution